Palvelut2019-06-02T14:11:41+00:00

Huoneistoremontit

Toteutamme rakennus- ja remonttikohteet aina asiakkaan toiveen mukaan. Kyse voi olla esimerkiksi pienestä osa-toteutuksesta, jossa haluat jättää omalle kädenjäljelle tilaa tai vaikkapa vain seinän maalauksesta. Kun haluat säästää aikaasi tai ruuvarin käyttö tuottaa hankaluuksia, kannattaa valita vaivaton avaimet käteen -toteutus. Kattavan kokemuksemme myötä pystymme toteuttamaan lähes minkä tilan remontoinnin alusta loppuun saakka. Lisäksi kauttamme järjestyy sähkö- ja putkityöt.

Huoneistoremontti alkaa aina tila- ja teknisellä suunnitelmalla, jossa huomioimme lakisääteiset seikat, eri rakennustavat, materiaalit ja asiakkaan toiveet. Huoneistoremontti voi koskea olohuonetta, makuuhuonetta, eteistä, kellaria tai ullakkotilaa. Kannattaa muistaa lisäksi että huoneistoremontin yhteydessä on kustannustehokasta toteuttaa samalla kertaa keittiö- tai kylpyhuoneremontti.

Kun remontti on valmis viimeisiä listoja myöden, niin siistimme paikat ja viemme roskat ja rakennusjätteet mennessämme.

services-tabs-139154408

Asiakas on meillä aina mukana kohteen suunnittelussa ja toteutuksen aikana tehtävissä ratkaisuissa, eikä teille valmiin kohteen käyttäjinä jää ikäviä yllätyksiä. Halutessanne saatte kauttamme apua myös kohteen suunnittelussa ja mahdollisen lupaprosessin läpiviemisessä.

services-tabs-139154408

Pientä pintaremonttia vai kattava kokonaisremontti?

Vastaanotamme mielellämme kaikenkokoisia pintaremontteja, taivumme niin pieniin kuin suuriinkin toteutuksiin työtä kaihtamatta.

Liikehuoneistojen remontit

Toimivat, hyväkuntoiset ja räätälöidyt tilat luovat yrittämiselle menestymisen edellytykset. Ahtaat, ankeat ja huonokuntoiset yritystilat on vaivatonta päivittää nykyaikaan meidän avulla – hoidamme kaiken puolestasi ja voit keskittyä liiketoimintaasi.

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää hankkeen alusta loppuun laadukkaasti toteutettuna.  Remontoimme uudet toimitilat, jotka kestävät aikaa ja katseita sekä vastaavat liiketoimintasi vaatimuksia. Kokonaisvaltaisen osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan hankkeet nopealla aikataululla, jolloin asiakas saa uudet tilat nopeasti käyttöön

Kun suunnittelet uusia liiketilojen remonttia yrityksellesi, niin ota yhteyttä meihin. Keskustellaan lisää juuri sinun yrityksellesi sopivista ratkaisuista!

Vapaa-ajan asunnot

Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti – oli tavoitteenasi sitten kesämökkisi kunnostus tai laajentaminen. Hoidamme urakan alusta loppuun niin sinä voit keskittyä mökkeilystä nauttimiseen.

Kesämökin laajentaminen tai remontointikin voi olla monivaiheinen urakka, jossa on hyvä olla apuna paikallinen ammattilainen. Me teemme vapaa-ajan asuntojen rakennustyöt piirustustesi pohjalta ja remontin kokonaisuudessaan sen pohjalta mitä on sovittu tehtäväksi. Tämän kaiken teemme alusta loppuun ja te saatte sujuvaa ja luotettavaa palvelua samalta henkilöltä koko prosessin ajan.

Meidän tekemänä kesämökin remontointi ja kunnostus sujuu nopeasti, vaivattomasti ja parhaalla mahdollisella työjäljellä.

Terassit ja portaat

Teemme teille terassi- ja porrasrakentamisen avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme perustus- ja pohjatyöt, valitsemme parhaat materiaalit ja huomioimme toteutuksessa maasto-olosuhteet. Avullamme saat vaivattomasti viihtyisää oleskelutilaa ja turvallisia kulkuväyliä.

Tukeva ja näyttävä terassi tarjoaa lisää viihtyisää oleskelutilaa mökillesi. Hyvin rakennettu terassi on mökin ylimääräinen olohuone, jossa kelpaa viettää pitempiäkin aikoja. Kestopuiset portaat ja kulkuväylät takaavat turvallisen liikkumisen kaiken kokoisille jaloille ja näin on täydellinen kesäpäivä askeleen lähempänä.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä!

  ETUNIMI *
  SUKUNIMI *
  SÄHKÖPOSTIOSOITE *
  PUHELINNUMERO

  AIHE

  MITEN VOIMME AUTTAA?