Kirvesmies

Ammattitaitoinen ja luotettava kirvesmies toimii alueella Riihimäki, Hyvinkää, Loppi ja Hämeenlinna

Jos etsit ammattitaitoista kirvesmiestä, niin nyt löysit! Rasapiin yrittäjä Petri Piirosella on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusalalta, ja hän on toiminut kirvesmiehenä useissa rakennusprojekteissa. Meiltä saat monipuoliset kirvesmiestyöt vankalla ammattitaidolla.

Pyydä tarjous

Mitä kirvesmies tekee

Kirvesmies eli timpuri on rakennusalan yleismies, joka hallitsee useimmat rakennusalan työt. Hän toimii uudisrakennuskohteissa tai korjausrakennustyömailla. Kirvesmies tekee puutyöt, maalaa, kittaa ja muuraa. Kirvesmies siis pystyy tekemään monenlaiset työt rakennustyömaalla kuten lattioiden asennukset, ikkunoiden ja ovien asennukset, märkätilojen laatoitukset, keittiön asennukset yms. Kirvesmies tekee vastuullaan olevat rakennustyöt alusta viimeistelyyn saakka.

Kirvesmies talopaketin valmiiksi saattamiseen

Usein kirvesmiestä etsitään juuri uudisrakennustyömaille talopaketin valmiiksi saattamiseen. Tällöin talon perustukset on jo tehty ja talopaketti tuodaan tontille. Kirvesmiehen tehtäväksi jää huolehtia siitä, että talo tulee asuttavaan kuntoon ja kaikki rakennustyöt on viimeistelty.

Miksi sinun kannattaa tilata kirvesmies meiltä?

 • vankka ammattitaito
 • monipuolinen osaaminen
 • luotettava ammattilainen

Mitkä rakennustyöt eivät kuuluu Rasapiin valikoimiin

Rasapiin osaamisala on laaja, mutta muutama työ ei meidän valikoimiimme kuulu. Emme siis tee julkisivu- tai tulisijamuurauksia emmekä lattioiden valamista.

Miksi kirvesmies on kirvesmies

Ennen talot tehtiin niin sanotusta pitkästä puusta ja talonrakentajan tärkein työkalu oli kirves. Tästä syystä siis nimikkeeksi tuli luonnollisesti kirvesmies. Nykyaikana kirvesmiehen työkalupakkiin kuuluu paljon eri työkaluja, joista suurin osa sähköisiä tai akkukäyttöisiä.

Terassit ja portaat

Teemme teille terassi- ja porrasrakentamisen avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme perustus- ja pohjatyöt, valitsemme parhaat materiaalit ja huomioimme toteutuksessa maasto-olosuhteet. Avullamme saat vaivattomasti viihtyisää oleskelutilaa ja turvallisia kulkuväyliä.

Tukeva ja näyttävä terassi tarjoaa lisää viihtyisää oleskelutilaa mökillesi. Hyvin rakennettu terassi on mökin ylimääräinen olohuone, jossa kelpaa viettää pitempiäkin aikoja. Kestopuiset portaat ja kulkuväylät takaavat turvallisen liikkumisen kaiken kokoisille jaloille ja näin on täydellinen kesäpäivä askeleen lähempänä.

PALVELUT

☆ Huoneistoremontit
☆ Liikehuoneistoremontit
☆ Vapaa-ajan asuntojen remontit
☆ Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit
☆ Vesivahinko saneeraukset
☆ Kosteusmittaukset
☆ Asbesti- ja haitta-aine kartoitukset
☆ Kuntokartoitukset
☆ Märkätilatöiden valvonta

Luotettava tekijä

Meidät on palkittu sekä AA -luokituksella, että Tilaajavastuu Luotettava Kumppani -luokituksella

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä!

  ETUNIMI *
  SUKUNIMI *
  SÄHKÖPOSTIOSOITE *
  PUHELINNUMERO

  AIHE

  MITEN VOIMME AUTTAA?