Kylpyhyuoneremontti

Teemme kylpyhuoneremontit ja saunaremontit alueella Riihimäki, Hyvinkää, Loppi ja Hämeenlinna

Teemme kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja kaikki märkätilojen remontit ammattitaidolla ja vankalla osaamisella.

Kylpyhuoneremontti tai minkä vain märkätilan remontti on yleensä iso investointi ja väärin tehtynä myös kosteusvaurion riski on suuri. Me ymmärrämme tämän ja teemme kosteiden tilojen remontit erityisellä huolellisuudella. Hyvin tehty kylpyhuoneremontti parantaa asumisviihtyvyyttä, vähentää kosteusvaurion riskiä sekä nostaa asunnon arvoa.

Pyydä tarjous

Kylpyhuoneremontissa pohjatyö on tärkeää

Kosteita tiloja remontoidessa pohjatyöt ovat erityisen tärkeitä ja varmistammekin aina, että kaadot on tehty juuri oikein. Jos kylpyhuoneen kaadoissa on pienikin virhe, voi se aiheuttaa veden kerääntymisen väärään paikkaan, kun se ei valukaan joka paikasta viemäriin. Teemme myös läpiviennit erityisellä tarkkuudella, sillä huolimattomuus tai kiire läpivientien kohdalla voi johtaa kosteuden pääsemisen rakenteisiin niiden kautta.

Laatoitus ja viimeistely

Laatoitus antaa kylpyhuoneelle ilmeen, ja jotta vesi ei pääse laattojen alle, on myös laatoitus osattava tehdä oikein. Meille on tärkeää, että laatoitus on paitsi oikein tehty, myös virheetön ja todella viimeisen päälle tehty. Oli kyseessä sitten pienet mosaiikkilaatat, suuret laatat tai vaikka kuusikulmaiset laatat, hoidamme laatoituksen tarkasti ja viimeistellysti.

Kylpyhuoneremontti taloyhtiössä

Olemme toteuttaneet kylpyhuoneremontteja sekä muita märkätilaremontteja myös koko taloyhtiöille. Jos taloyhtiöösi on tulossa putkiremontti, jolloin usein myös kylpyhuoneet ja wc-tilat remontoidaan, kysy tarjousta!

Jos teetät kylpyhuoneremontin itse taloyhtiössä olevaan asuntoosi, muista, että remontti ja remontin tekijä on hyväksytettävä taloyhtiön isännöitsijällä. Näin taloyhtiö varmistuu, että tekijä on ammattitaitoinen ja että remontti tehdään oikein.

Kylpyhuoneremontit Kanta-Hämeen ja Keski-Uusimaan alueella

Yrityksemme sijaitsee Lopella Riihimäen kupeessa ja teemme kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Lopen ympäristöalueilla. Toimialueeseemme kuuluu: Loppi, Riihimäki, Hyvinkää ja Hämeenlinna

Miksi kylpyhuoneremontti kannattaa tilata meiltä?

 • pohjatyöt tehdään todella huolellisesti
 • laatoitus tehdään erityisellä tarkkuudella ja viimeistellysti
 • aikataulut pitävät

Kysy myös sauna- ja wc-remontteja tai kodinhoitotilan remontteja

Teemme kylpyhuoneremonttien lisäksi myös saunaremontit, wc-tilojen remontit sekä remontit kodinhoitotiloihin. Usein saunaremontit tehdäänkin kylpyhuoneremontin yhteydessä, ja saunaremonteissa pitää noudattaa samaa huolellisuutta, kuin kylpyhuoneremontissa. Vaikka erilliset wc-tilat eivät aina ole varsinaisia märkätiloja, on niiden seinät ja lattiat usein laatoitettu.

PALVELUT

☆ Huoneistoremontit
☆ Liikehuoneistoremontit
☆ Vapaa-ajan asuntojen remontit
☆ Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit
☆ Vesivahinko saneeraukset
☆ Kosteusmittaukset
☆ Asbesti- ja haitta-aine kartoitukset
☆ Kuntokartoitukset
☆ Märkätilatöiden valvonta

Luotettava tekijä

Meidät on palkittu sekä AA -luokituksella, että Tilaajavastuu Luotettava Kumppani -luokituksella

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä!

  ETUNIMI *
  SUKUNIMI *
  SÄHKÖPOSTIOSOITE *
  PUHELINNUMERO

  AIHE

  MITEN VOIMME AUTTAA?