Huoneistoremontti

Teemme huoneistoremontit alueella Riihimäki, Hyvinkää, Loppi ja Hämeenlinna

Teemme kaikki huoneistoremontit äärimmäisen huolellisesti ja ammattitaidolla lattiasta kattoon. Huoneistoremontissa voidaan remontoida myös vain seinät tai lattia, vain yksi huone tai koko koti. Suojaamme huoneistoremontin aikana remontoitavan tilan siten, että remonttipölyä ei pääse ajautumaan muualle huoneistoon ja siivoamme kaikki jäljet remontin jälkeen.

Pyydä tarjous

Rasapii toteuttaa huoneistoremontin huolella ja ammattitaidolla.

Pitkä kokemus huoneistoremonteista ja rakentamisesta

Usean vuosikymmenen kokemus huoneistoremonteista sekä muista rakennustöistä on kehittänyt osaamisesta laaja-alaisen. Pystymme hoitamaan huoneistoremontin kaikki tarvittavat osa-alueet: seinät, katon, lattian, keittiön sekä kosteat tilat. Vahvan ammatillisen osaamisen myötä emme anna myöskään katteettomia lupauksia vaan käymme tarkasti huoneistoremontin kohdetta arvioidessa läpi, mikä on mahdollista ja kuinka paljon työtä suunnitellut toimenpiteet vaativat. Tosiasiat kerrotaan kiertelemättä ja huoneistoremontti hoidetaan viimeistä piirua myöten tarkasti.

Kuvassa avokeittiön ja olohuoneen lähtötilanne ennen remonttia.

Sovitut aikataulut pitävät

Varsinkin, jos huoneistoremonttia tehdään kodissa, jossa asutaan samanaikaisesti, on remontin aikataulut tärkeä tietää tarkkaan etukäteen. Remontin myöhästyminen voi olla hankalaa, jos vaikka keittiö onkin pidempään poissa käytöstä. Huoneistoremontin aikataulu voi vaikuttaa myös esimerkiksi muuttoaikatauluun ja sovittuna muuttopäivänä pitäisi päästä muuttamaan valmiiseen asuntoon. Kun sovit kanssamme huoneistoremontin aikataulun, voit luottaa siihen, että olemme paikalla juuri kuten on sovittu ja se on meille kunnia-asia. Pidämme erittäin tärkeänä, että remonttiaikataulu pitää.

Kuvassa keittiö ja olohuone remontin jälkeen. Lattia on vaihdettu ja seinät tasoitettu ja maalattu.

Kannattaako remontti tilata tuntityönä vai urakkahinnalla

Usein huoneistoremontti halutaan tilata urakkahinnalla, jotta tiedetään tarkasti mikä loppusumma on. Kun yrittäjä laskee urakkahinnan, on siihen laskettava aina riskiprosentti eli lisätunteja, jos remontissa tuleekin yllätyksiä. Pitkä kokemus remonteista ja rakentamisesta tuo hyvät rutiinit, joten lähes poikkeuksetta tuntihinta tulee meillä edullisemmaksi, koska silloin riskiprosenttia ei lasketa. Meiltä voit tilata huoneistoremontin kummalla hinnalla vain, mutta suosittelemme valitsemaan tuntihinnan.

Huoneistoremontit Kanta-Hämeen ja Keski-Uusimaan alueella

Yrityksemme sijaitsee Lopella Riihimäen kupeessa ja teemme huoneistoremontit Lopen ympäristöalueilla. Toimialueeseemme kuuluu: Loppi, Riihimäki, Hyvinkää ja Hämeenlinna 

Tavoitteemme ei ole olla halvin

Emme yritä olla halvin huoneistoremonttien tekijä, mutta haluamme ehdottomasti, että remontti on laadukkaasti toteutettu ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Teemme sovitun remontin sovitussa aikataulussa emmekä lupaile liikoja.

Miksi valita meidät remontin tekijäksi?

 • teemme huoneistoremontit erityisellä huolellisuudella
 • remontissa näkyy viimeistelty työnjälki
 • remontin suunnitellut aikataulut pitävät
 • yksi yritys – laaja-alainen osaaminen

PALVELUT

☆ Huoneistoremontit
☆ Liikehuoneistoremontit
☆ Vapaa-ajan asuntojen remontit
☆ Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit
☆ Vesivahinko saneeraukset
☆ Kosteusmittaukset
☆ Asbesti- ja haitta-aine kartoitukset
☆ Kuntokartoitukset
☆ Märkätilatöiden valvonta

Jos teet remonttia talonyhtiössä, muista tarkistaa, mistä remonteista pitää ilmoittaa.
Katso pikaopas huoneistoremonttiin. 

Luotettava tekijä

Meidät on palkittu sekä AA -luokituksella, että Tilaajavastuu Luotettava Kumppani -luokituksella

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä!

  ETUNIMI *
  SUKUNIMI *
  SÄHKÖPOSTIOSOITE *
  PUHELINNUMERO

  AIHE

  MITEN VOIMME AUTTAA?